Groothandel & kleinhandel drogisterij in Antwerpen

 

                    

 

Batens - Van der Stuyf

 

Wie zoekt, die vindt bij Drogisterij Nieuw Huis Van der Stuyf

 

“Als ge iet mist, go er dan oem bij uwen drogist” is Drogisterij Batens Van der Stuyf al meer dan 80 jaar op het lijf geschreven. We hebben dan ook echt alles! Onze drogisterij herbergt een immens assortiment aan huishoudartikelen, doe-het-zelf producten, maar ook boeken, cd’s, juwelen en accessoires!

 

Onze authentieke drogisterij is al generaties lang een gevestigde waarde in het historisch hartje van onze koekenstad, waar Nieuw Huis Van der Stuyf de waardige opvolger is van Batens & zn. In de schaduw van de Melkmarkt in de Lange en Korte Koepoortstraat in Antwerpen kunt u ons gevarieerd en uitzonderlijk aanbod komen ontdekken. Zaakvoerder Wim Batens is hier thuis in de groothandel en kleinhandel van drogisterij. Kwaliteit en merken aan betaalbare prijzen: dat is ons handelsmerk, gecombineerd met een vriendelijke service.

 

Onderhoudsproducten, doe-het-zelf materiaal, gereedschap, elektriciteit of dierenvoeding, … Wedden dat we hebben wat u zoekt? Spring gerust eens binnen bij Drogisterij Batens Van der Stuyf in Antwerpen, wij helpen u met de glimlach verder!

 


Hebt u vragen mag u ons altijd contacteren per telefoon of mailWij staan voor u klaar!